September 3, 2009

Cuti Raya Saya

Saje je laa nak bagi korang dengki. ;-)


Ini planning yaaa. ... apapun bergantung kepada bb ku.

Scan hari ni kepala bb dah kembali ke bawah.. tapi menurut puan doctor keadaan bb kat dalam tu unstable bila-bila masa akan bergerak kembali.

Jadinya next week akan d scan lagi, kalau bergerak semula doctor kata bersiap sedia untuk operate.

Puan doctor advice kat aku since nak bersalin d kelate, sila laa balik awal, ikutkan dia punya advice sila balik minggu ini dan dengan baik hati dia bagi dua hari MC ie hari ni dan esok.

Mak tak pandangpun itu mc huh 2hari jer.
Cuba puan doctor bagi 2 minggu mesti mak suka bangat kah kah kah


Fikir punya fikir ku n en hb buat keputusan kitaorg akan balik kg next weekend aka on 12 Sept 2009.

Terpaksa la ku ambil UPL, beli MC dan bergolok gadai cuti yang ada, sementara bb menunggu saat baby nak keluar melihat dunia ini.

Nak ambil early maternity leave kan buat bb keluar lambat, rugi lak kena masuk kerja awal. ;-)


Apapun Di ulangi 12 Sept 2009 kami akan balik kampung cuti beraya................yea haaaaaaaaaa


Jangkaan kembali bekerja pada minggu ke dua Nov 2009. Sakan kan mak bercuti.......





5 comments:

CY3.5 said...

minggu kedua tu, agak² turn mak plak la yg cutii.. weeee..

mast@work said...

sempat buat kuih raya ni mamaadib.. hehehe

MommyDania said...

sakannn!! nt calling2 la kt klate, dh bsalin ke belum ke. blh tak mak nk beraya sana? hehehehe.apa2 gtalk k!

Mama Adib said...

CY3.5

wah kalau satu opis ala-ala berselisih bahu la ni


Mast
kalau larat lebih dari sempat he he

Mama Adib said...

MommyDania

Hang balik kelate ke beraya..

bereh...:-)

pst : kat KL ni pun tak terjumpa ada hati nak jumpa d kelate kah kah mesti dah padat dengan program