March 13, 2010

We r going to Sungai Petani...

Today and will be back to kl on 17 Mac 2010

by bus uols

ngeeh rasa cam tak brapa konfident jer

harap2 hafiy tak meragam

apa yang penting kerna terpaksa...................

6 comments:

mySoul said...

ada dinner ke? huhuhu
maid ko bwk sekalik?

julia said...

apssal naik bus??

Anonymous said...

Hello. And Bye.

Mama Adib said...

haha lama tul nak dapat jawapan balas dari aku

mak takde mood nak jawab n post blog sndrik terjah blog org ok jer

kakak

ku hangkut adib,hafiy n maid kesayangan aku tu naik bas
sik baik anak2 ku tak meragam

7 jam perjalanan tuh

julia

pasai kereta hamba leh d bawa sekitar kl jer, udah lama tak servis tip top so tak brani g jauh2

en suami nunggu d SP ngeeeh


Anonymous
hello

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

蚵仔麵線Jeff said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社