March 30, 2010

Mek Over

Yea tuan puan puan semua

Mek memang ober bulan ini
  1. sebelum itu ku shopping d Mac konon ada voucher daripada expired baik amik foundation dia. perabihkan pitis
  2. sabtu dan ahad, dua kali g deknon, terjah MV konon nak g tengok moden home and living, skali tersangkut d loral parih.

ngeeeeeeeeeeeeh di sebabkan nak beg pree, nak facial pree, nak make up pree dan bergambo pree mak perabihkan beras sebanyak 3 ratus lebih.


cik N ko tau kan peel aku haha mak memang melalut


hasilnya cam gini jer











sila puji mek lawa idak kalu ku g lepuk itu loral parih



haaaaaaaa takde beza?? mak dah agak dah berpenat je mak make up. sighhhhhhhhhhhhhhh

pst ; sebenarnya aku ngan kakak aku sama2 ober kah kah dah lama tak buat keja giler gini sebenarnya


13 comments:

chilun @ cik pau @ bibimie said...

oohh... ku juga teringin buat makeover dan bergambar2 gitu. tapi mcm segan jerk... uhuhu...

mySoul said...

giler ah gilerrr hahahahaahah

patutnya kan cikna:
1. jgn letak tangan bawah dagu camtu, perbezaan warna kulit tangan dan muka nantinye..sib baik ko punye kaler tu tak jauh beza hikhik (nampak sgt mmg bukan model)

2. patut itu mak andam lukis bagi idung nampak mancung dan tirus (owh sbb mak punye idung kan tak mancung, kene bagi penekanan di situ). tapi ko takpe, idung dah semulajadi

hahahaa

3. lawa tudung?? muahahaahahahahah

eh aku ingt ko g ng cik beri? ng k.ju ker? mujur aku tak ikut ko, idak kalu harus ngan aku2 terpedaya dgn fitnah dunio nih :P

MommyDania said...

comey comey! alahai, sama2 kt MV ari sabtu, tak selisih bahu pulak kita. hehehe

Ealyie said...

cun nyah cun.. ahahahaha..
zeles hakuuuuu.. kahkahkah.. ;p zeles tang perabih pitis!!

Mama Adib said...

bibimie

hang kuar ngan aku mesti takde istilah segan.. erk tapi kena tengok time jgk laaa datang angin iseng gini memang ku akan jadi selamba batak.


kakak

jawapan ko mcm perunding imej jer wakaka
ooh itu tudungsss si nita cakap aku cam niaga tudungssss
al maklum ku kawan ngan tauke tudung ;-)

MommyDania

alahai kut-kut selisih bahu sure tak kenal jugakkan

mak ni susah skit nak cam orang huhu
lain kali buat2 miskall time selisih bahu *wink*

Ealyie
ngeeeh nak jeleskan apa,sekarang ku sengih laaa,ujung bulan depan menongkat dagu aku nak membayor utang mek over nie

lailasani said...

cun.. cun...!!! mmg berbaloi2 perabih pitihss... heheheheh...

Sayang.Ibu said...

cantik laaaa babe.... bestnya buat mek hover gini... ahahhahaaaa

Marisa said...

alahai.. tak pe la mek.. utk cantik punya fasal...

knv said...

wuihhhh! cung melecung! rasa nak ngorat jek!

:P

Mama Adib said...

Sayang Ibu

sesekali best looo,bebanyak kali bengkok nak membyr

Marisa
ngeeh tu la pasal.

btw slamat berpantang babe.

Knv

hang ni ah dasar buaya darat tul,pantang dahi licin je ko nak ngorat hehe

mast@work said...

ni buat cheq gatai tangan gak ni.. ahahahah..

Mama Adib said...

mast

haha sila laa gataikan kaki mu ituh ke tempat sepatutnya

ierdahaszahida said...

gigih sungguh mama adib nie...apa2pun u happy kan...cantik wei...
bila nak habis treatment kita nie?