December 9, 2009

Cameron Highland Apartment Mana ok ek??

Posting terus kepada soalan

Alkisahnya kitaorg plan nak buat family gathering eh eh raya ritu baru je gather-gather tak cukup lagi ker?? *wink* kat cameron highland .


Sekarang ngah survey dan mencari-cari apartment yang best untuk di diami

sudah semestinya kami nak apartment sebab xtxt kali ni nak masak-masak.. wallah dapat di bayangkan kesedapan makan steamboat bersama sayur mayur yg segar bugar dari cameron.


planning nya melibatkan 5 keluarga yang comel..arap2 dapat ler semua org joint. :-)

hang pa ada pengalaman tak

sila laa berkongsi no tepon dan nama apartment tersebut

TQVM

7 comments:

m-i-o said...

masa bujang kalo gi cameron sokmolah tido kat hostel or budget hotel. kahkahkah!

masa dh kawen pernah bmalam kat equatorial strawberry park. wow, best. yg kitorang dapat tu, bilik. tp rasanya apartment pun ada. harga sorry, mak tak tau sebab masa tu dah cover sekali dgn pendaftaran (mak join treasure hunt).

KV said...

villa dahlia pun rasa nya ok gak. Depan pdg golf. Antara brinchang ngan tanah rata.

CikLilyPutih said...

dulu pg duk kat Equatorial Aptment. Best sesgt coz tpt paling sejuk sekali kat puncak kan. Nk pegi beli sayur pun jalan kaki je ke KEA Farm tu... Seronok sgt. Nk ke pasar mlm brinchang pun senang je..

honeylanz said...

salam.
aggred dgn ciklilyputih, kami pernah stay kt equatorial..best n selesa..

Marisa said...

kwn saya kata apartment kat strawberry park ok

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

蚵仔麵線Jeff said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社