December 16, 2009

Saya bz sekarang .............

.......hingga ada org baru masuk keja

tak tau sampai bila kerana barang seeokor seorang candidate pun takde datang interview

nak sasau rasanya buat keja key in data n filling........wallaa tetiba respect kat budak sales support semua dia support sebenarnya.

mak tak sanggup keja gini lama-lama uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sungguh mak bersyukur tak perlu keja ngadap pc 24 jam, ngadap blog n tenet takpe kah kah kah


dah nak mati berpinau biji mata mak tengok figure etc

tolong tolong sape ada adik adik lepasan spm ka diploma kaa meh keja sini

salary tak tau berapa.. yg pasti dia leh claim OT, mak claim sakit hati dengan tetiba keja menimbun-nimbun.


Adios

1 comment:

miz_eda said...

Sabar ye ma Adib Hafiy..sesekali apa salahnya buat keja data entry clerk..hehe