November 19, 2009

test drive

saya amat menyukainya..........wallah amat seronok sekali

apa yang seronok???

tak lain tak bukan mengepam sambil melayan itenet d cubicle ku.lepas ni tak payah la ku angkut pam sgala ke bilik conference


pst : ku test drive time lunch hour tadi, almaklum tak sabor2 nak test drive d tempat sendirik...ternganga je, takde shawl or sebarang cover muah muah muah

lepas tu terus call kak shada, nak beli nursing cover ngan dia he he

6 comments:

MommyDania said...

uishh...xdak org lelaki ke? nt diorg ckp hang buat sexual harassment kt depa lak. hehehehe

Marisa said...

hang test drive pam apa?

Mama Adib said...

MommyDania

lunch hour, takde sorang pun kat opis ni, itu ku brani buat he he

Marisa
PiSa jer.. dengki baca orang pakai Freestyle bergumbira pam d cubicle ku pun try ler pisa ku keh keh

farah225 said...

weh hang dh masuk kerja ker?
kejapnya rasa.br jer rs ko jemput p umah ritu.

lailasani said...

wowww.. syoknye camtu...
saya 2-3kali turun naik turun naik ke klinik/surau kilang utk mengepam...

mazlyna said...

waaa...berani nyer....hahahha,,,takyah pakai nursing cover....shawl kan bnyk...;)