November 20, 2009

Teknik Massage Breast


d copy paste dari sini,
sungguh selama ni aku main belasah je massage breast he he patut laa hasil kurang memberangsangkan tak sehebat elly
aku 4xtuai = skali tuaian elly ;-)
berbalik kepada topik he he


Entry kali ni nak share cara yg sepatutnya dgunakan tuk massage breast..tak kira la tuk release engorge or to stimulate breast b4 pumping...


tak leh main massage je breast ni kena guna cara yg betul sbb support tisu kat dlm breast tu very fragile :)

so refer kat gambar2 d bawah yer ..

Ok massage breast ni just guna jari jemari tp dlm keadaan flat/rata bukan guna tapak tangan yer...buat bulatan2 kecil dgn memberikan sedikit tekanan di setiap kali bulatan kecil di buat pada keseluruhan breast..bermula dr bahagian atas/luar breast mengikut arah jam macam dalam gambar rajah kat atas nie..

pas dah massage ala2 circle kat 1st step td...leh buat storke dr atas ke bawah dr dada ke aerola ala2 macam kita sikat rambut tu tp guna jari..or nak senang leh guna sikat buat dgn penuh gentle ..breast tak leh kasar2....

tuk step kedua2 kat atas ni jangan dlupakan kawasan bawah ketiak perlu dilakukan benda yg sama ..liang2 susu ada d situ juga


lastly shake ur both breast ..shake ni bongkok kan sikit bdan..sikit jer biar ada gravity so shake slowly...

leh buat setiap kali nak pam or nak bf so susu tu keluar dengan lancar..

lakukan la dgn penuh lemah lembut, berhemah hehehe and kasih sayang ....jgn kasar2 breast takda daging just tisu2, fat n liang2 susu...so kalau kasar nt damage plak semua2 tu .....

p/s: guna jari sahaja bukan guna tapak tangan OK.....

8 comments:

julia said...

thanks utk info

madamoiselleczar said...

huhuhu...bagus nih! tp kalu buat ni akan menambah hasil tuaian ke beb?
skrg ni sekali tuai mak dpt lebih kurang dlm 18onz gitu...kalu mak guna teknik massage ni...mau dpt dlm 30 onz gamaknyer beb!!! huuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuu...bole bukak kedai susu haku ini macam..ngeeee

madamoiselleczar said...
This comment has been removed by the author.
Mama Adib said...

Julia

sharing is caring idak gitu

madamoiselleczar

wah ko skali menuai 18onz huhu syioknya weeeh
aku skali menuai baru 5-6 onz sob sob sob itu gigih menuai 4 kali sehari ni

Ummu Syahid said...

Tima kaseh... tips yang berguna...

Ummu Syahid said...

Tima kaseh... tips yang berguna...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

蚵仔麵線Jeff said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社