October 3, 2009

Rindu

apa khabar semua?? huhu ku rindu bangat nak buat lawatan umah korang-korang semua

ini brokban d kelate amat lembat, mampu laa 15 min ku buka satu blog, nak komen tak mampu

awat laaa teruk sangat servis d kelate ni

apapun stakat hari ni ku lum meletup lagi

my bb suka bebenar berada d tummyku

my adib,sakan jadi kampung boy, buku blajar memang campak terus.

perangainya??????? wah sangat mengada-ngada,mentang-mentang ada tok ma n tok ayah tukang backing and layan

13 comments:

MommyDania said...

weh...tak beranak lg? syok btul la tu duk dlm perut. hehehe..

Mama Adib said...

bb nya syiok,mama baby tak berapa syiok... dah tahap tak sabar nunggu masa ni

MommyDania said...

overdue kira lama jgk la ye? deliver ktne? usm?

Mama Adib said...

aaa plan kat st loo

Mama Adib said...

esok jumpa doctor and akan d refer untuk d induce

Ealyie said...

beb,
ku doakan semoga kau n baby selamat & dipermudahkan.. ameen ;)

mamaDhea said...

beb, tak banak lagi ek?

aku pon doakan semoga selamat semuanya.. dah keluar nanti jgn lupa roger mak ek.. ;)

julia said...

sy pon masih di sini lg...due lg 7 hari tp kalau bleh cepat22la BB kuar. x larat dah jln terkangkang dan sakit kat bwah abdomen....

moga kita sama2 selamat dan dipermudahkan. Insyaallah

Fara said...

smg selamat semua nya...:) akhirnya dpt juga berita, hihihihi

Zety Zin said...

eh, ku sangka sudah selamat... rupa2nya masih di dalam itu baby. :)

dia syok dok kat dalam perut mamanya tu hihi.

semoga semuanya selamat ok.

Nur said...

mamaadib..tahniah yer!!!da bersalin da kan?selamat berpantang dear!

farah225 said...

jom dating hjg minggu ni.hehehehe

Arif Iskandar said...

Tahniah ngan kehadiran Adeeb Hafiy..
Jaga diri..selamat berpantang!!!