September 25, 2009

Ku masih di sini

update ringkas dan padat dengan tahap brokban macam siput.

  1. ku belum bersalin lagi... masih gagah perkasa beraya walaupun gaya jalan udah terkangkang-kangkang
  2. Raya tahun ni paling meriah, en suami dapat mercun dan bunga api percuma, sakan membakar mercun dan bunga api, tp my adib maintain menyorok dalam rumah sementara kitaorg bersakan membakar di bawah
  3. raya tahun ni banyak kat umah ummiku.........muah best giler sebabnya umh MIL kat bachok takde air.........cucuk jarum skit, my hb mesti on jer kitaorg banyak berada d rumah ummiku ha ha ha sila gelak devil
  4. kakakku dah slamat tiba d shah alam kul 5.30 pagi tadi, adik aku yang dok sp raya ke dua dah balik umah mertua
  5. my hb n adib masih maintain beradu........
  6. umah ini dah start senyap dan sunyi.. adik2 ke rantau panjang mewindow shopping




ITU sahaja update ku................taraaaaaaaaaaa

doakan aku cepat-cepat bersalin... cuti bersalin dah makin banyak guna ni


7 comments:

mamaDhea said...

weih.. tak meletop lagi ke? SIL aku baru meletop pagi tadi around 9.30am.. dpt laa aku sorang anak sedara gegurl.. ngeh ngeh ngeh..

selamat hari raya beb.. udah2 laa tu beraya weih.. dok dendiam kat umah tue.. :P

~Yu.Es~ said...

Takpe MA...lagi banyak berjalan lagi senang bersalin..InsyaAllah...:)

knv said...

belum lagi ke? aku baru ingat nak tengok gambar baby.

:P

mamadanish said...

Hahha..takper positif nye leh melantak puas2 waktu raya ni..

InsyaAllah kami doakan ceptala baby syawal kuar..:)..walaupun termiss duit raya..takper la..tahun depan ada lagi..hehhe

Masayu said...

ingat sudah keluar babynyer.. belum lagi ghupernyer

nway.. salam aidilfitri.. maaf zahir batin..

zailamohamad said...

Mama Adib, Kelate kat ne??
Husben orang Bachok ya??
Zaila pon orang Bachok juga;)
Zaila orang Beris Kubur Besar;)

Mama Adib said...

aku taip panjang-panjang jawab komen sorang2 penuh berhemah tup2 ilang

jadinya secara kesimpulan mak belum meletup

zaila

en suami org pauh 9, dekat je kan dengan beris kubur besar