October 22, 2009

Lega rasanya.........

dapat melabur...........

lagi best hafiy pun d angkut sama

nak buat camno perut buat hal pukul 1.30pg

en hafiy lak, tak mau tidur,letak bawah jer berbunyi-bunyi


tak senonoh ker??????

eleh korang tak pernah buat ker??

mak bukan kali pertama,dulu-dulu dengan adib pun pernah..dengan hafiy ni kira pecah rekod laa tengah berpantang pun dah di angkut masuk toilet he hehe


5 comments:

Mummy Dasy said...

Pernah.... smpi 3,4 kali lagi angkut

Fara said...

hahahaha...cmner tu bawa? letak kat mana? hihihhihi...serius x penah buat.

CY3.5 said...

aku pernah! hahaha.. time arif dulu kot.. takut dia kena buli dengan amir punya pasal..

Arif Iskandar said...

adoooiii...mcmnerla nak cebok tu..hehhehe..seriusly tak penah wat masa pantang..mmg brutal tul..

julia said...

saya pons elalu buat masa farhah kicik2 dulu. bior ler angkut skali dr apa2 jd kat luar sana kan...

x de istilah x senonoh pon....

malah bila anak dah pandai merangkak pon still angkut lg if farhah x mo diam I letak dia dlm baldi,, seronok ngat dia main smbil kita buat projek aman aja tgk anak selaamt dan kita pon selesai buat projek.