October 27, 2009

22 hari sudah

  • berpeluh ku berkuntau bertarzan-tarzan suara aku dengan adib,pantang alpa jeeeeeeeeeer dia panjat katil main lompat-lompat while hafiy lena d ulit mimpi spring d situ
  • ku masih gigih mengempiskan isi lemak d perut setelah hafiy slamat keluar yang mana beratnya hanya 2.91kg while berat terakhir aku 65kg peeeeeeeeeh 10kg lebih naik dari sebelum preggy dan gemuk :-(


kesian.................

10 comments:

Marisa said...

ok la tu naik 10kg je....
aku nih masa anak sulung naik 17 kg.. masa anak 2nd anik 13kg

KV said...

erkk..akak lg 10 kg jgk baru dpt berat ideal. BUkan kategori kurus pun lg tu. Huhu

Sayang.Ibu said...

Kejap je beb dah 22 hari... tp ko mesti rasa dah lama.. hehehee...

Mama Adib said...

Marisa

aku part lain rasa cam kembali ke normal.. itu tummy huhuhu bak ayat lazer adib
"mama dalam perut mama ni ada sofia lagi ker?? dia belum keluar eee"

KV
yaaa.. kurus sudah menjadi igauan..janji berat ideal cukup laa dulu keh keh

Intan
yaaa sungguh berkurun lama rasanya....

Ms Lola said...

aku mau BMI underweight!

CY3.5 said...

mak yg 1st time cecah angka 7 ni, lagu mana deh?

Mama Adib said...

ML

BMI underweight rasanya zaman sebelum adib kuar je mampu d capai.. lepas tu makin hanyut dan hanyut....... arghhhhhhhhhhhhhh

Mama Adib said...

CY3.5
ha ha takpe hati senang..perut girang

julia said...

samalah kita....
si kakak pntg di biar nak angkat adik aja....ada aja kerenahnya...

camne nak nguruskan muka y gebus erkkk???

ierdahaszahida said...

jgn terlalu kurus...biasalah ju...nanti back to normal la..
bleh pakai kebaya gitu...ha ha ha