September 7, 2009

Saya

Saya telah pun
  1. Packing beg in case terbersalin d kl, tapi beg tersebut ditinggalkan di rumah, takdenya letak dalam bonet kereta
  2. Packing baju bb dan baju raya adib untuk bawa balik ke kelate
  3. 60% packing bajuku, baju harian adib dan lain-lain untuk keperluan bercuti panjang nanti
  4. Telah siap buat listing peruntukan duit raya tahun ini.
  5. Telah siapkan kuih raya, kerepek raya dan kek raya dengan menggunakan sms sahaja.
  6. Tiada mood bekerja,tiap saat belek kalendar *wink*
Saya akan
  • Berjumpa techer adib esok, berchit chat perkembangan adib dan akan meminta segala buku-buku adib di kumpul dan akan d ambil pada hari khamis (perlu di lakukan awal kerana hari khamis saya mempunyai agenda lain)
  • ke KK pada 10hb aka khamis,bagi melakukan rutin check up dan scan dan minta mc
  • seandainya KK tak bg MC, saya akan ke klinik private dan meminta membeli MC tanpa ragu-ragu

Saya bakal
  1. Balik kampung pada 10hb nanti..selepas berbuka 4 days to gooooooooooooooooooo yea haaa

10 comments:

miz_eda said...

Selamat pergi dan pulang dengan membawa baby baru + baby lama :)

Ms Lola said...

Semoga selamat, nyah

Erna said...

alamak beb! aku baru nak buat hang punya sabtu nih??
camno nih?? nnt aku check if bleh buat malam ni or esok utk hang..ngeee!!! bersalahnya aku!!!

CY3.5 said...

vavava.. raya awal hang nooo.. hehehe..


semoga selamat semuanya :)

mamaDhea said...

beb,
bestnya semua dah selamat disenaraikan.. aku ni satu hape pon tak buat lagi.. huhu..

mamaDhea said...

btw, semoga selamat semuanya ek.. ;)

MommyDania said...

Saya - ucapkan selamat kepada mama adib.

Mama Adib said...

Miz-Eda

trima kasih, ku terexcited ni..sakan cuti raya kali ni ha ha

ML
tq

Erna
jangan ribut-ribut, kakak aku ada.
Siap hang roger je aku nanti dia g amik.

CY3.5
balik awal,tp tak tau leh beraya ke tak sob sob, silap gaya beraya dengan bengkung n stokin aku

MDhea

aku special case ;-)

MommyDania

Terima kasih.

chilun @ cik pau @ bibimie said...

semoga selamat semua nyer. aku nih selamba jerk tak siap apa2. nanti baru laa terkial2 nak kemas... huhuhu... haru...

Mama Adib said...

bibimie

hang dah kena pack jgk beb ooi,buat tersakit time keja haru jugak he he

apapun semoga hang pun selamat bersalin di pagi raya sebagaimana impian mu