September 7, 2009

Kakak Mithali

Sabtu lepas member aku lepak kat umah, citer pasal anak dia akan ambil UPSR esok.

Hari ni baca kat blog sayang ibu, citer pasal debaran anak muridnya bakal menduduki UPSR esok dan soalan ramalan.


Aku sebagai kakak solehah SMS laa kat hp ummi aku

Wish goodluck kat adik bongsu aku, semoga berjaya dlm UPSR nati.

Skali dapat reply
"kok, una form 1 doh"


ha ha hampeh betul aku ni kan.
malu malu ,sungguh kakak tak tau perkembangan adik.

ke nak salahkan preggy,ingatan dah kurang.


11 comments:

MommyDania said...

kah kah kah...lawak la! ramai benor ke adik mung nih?

Mama Adib said...

bawah aku ada 8 beb. memang boleh tak berapa ingat jugak umur diaorg. ha ha

Ms Lola said...

KO NI PUN!!!!!

~Yu.Es~ said...

Tumpang gelak je buleh?kekeke...

Mama Adib said...

ML

yea aku ni poong, ha ha aku gelak dan geleng kepala kat diri sendrik tau.

Yu.Es

sila la gelak, tapi memang ku tak berapa ingat, kena check reminder dlm tpn baru tau bday diaorg ha ha

Sayang.Ibu said...

kahkahkahhh..nasib baik dia baru form 1, kalo dah form 5, lagik haruuuuuu... lawak laa ko nih beb

Mama Adib said...

Intan

weh itu melampau laa, aku biasanya telupa setahun dua je umur diaorg.

itu sbb letak dlm tpn as reminder, tp hari ni jer konfident ingatkan una sek ren lagi.

Balik skali skala kak oooi, tak sempat nak risik bab blaja adik-adik sangat, tup2 tau oo dah nak abih blajar.


adik aku kat UITM n UPM tu lagi laa, aku tak tau diarog tu dah semester berapa. boleh???

yg ku reti,diaorg sms minta duit makanya ku bank-in berserta nasihat sila berjimat cermat.

lepas tu dioarg sms update result.

Janji diaorg berjaya dlm pelajaran dan tak buat hal.

Almaklum aku kan kakak mithali.

pst : sungguh ku takde keja hari ni,benda gini pun d tulis kat blog, panjang lebar lak tu

Ms Lola said...

entah. ni patutnya dah jd entry dah ni

Sayang.Ibu said...

kahkahkahhh....btol lah cik lola...;p

Mama Adib said...

ML / Intan

gelak aku yea,takpe ini pengajaran kat aku

sila ingat tarikh lahir adik2 ha ha

chilun @ cik pau @ bibimie said...

miahaha... kelako...