August 26, 2009

Menu Sahur Saya

Day 5

  • Roti butterscotch 2 keping
  • Kurma 5 biji
  • Annum coklat segelas
  • Glukose segelas
  • Air suam tak terkira cawannya.. sampai nak muntah he he

itu saje, simple and sangat M nak masak................

anda bagaimana???




10 comments:

Ms Lola said...

Aku lagi sempoi. PAnaskan lauk buka je

rina said...

x letih ke x mkn nasi...

mast@work said...

hehehe.. konpem tak naik badan time posa ni

yaya said...

cerita pasal kurma, sekarang kurma saya udah masuk semut....

MommyDania said...

ns grg cmpk2. kul 520msk, 530 dh ngap.

Fara said...

tahan ke tak makan nasi...ku lupa nk mkn kurma. so hr ni kurang bertenaga la.

Mama Adib said...

ML

aku lauk berbuka tak berbaki, ku beli ngam2 cam lauk makan malam biasa-biasa.ikan tiga rasa + 1 sayur

Rina

setakat time skrg @ 1.50pm tak letih he he

Mast

memang,ku kureng laa makan sejak puasa ni, time berbuka pun kureng,sahur lagi laa kureng

lagipun mkn sensorang itu kurang selera.

Yaya

kurma wajib d rumahku, sebelum puasa lagi pun dah jadi makanan ruji
my adib pun suka kurma

MommyDania
hebat masak 10min jer, aku kalau masak campak2 pun kurang2 setengah jam he he

Fara
rasanya boleh tahan,sbb waktu puasa ganti pun telan roti jer he he
ku ni air wajib byk.. idak kalu kering bibir sgala laaa

CY3.5 said...

aku nasik goreng koboi + telur mata.. kurma mmg berbijik-bijik :P

lailasani said...

hohoh..
sungguh paham part minum air suam sampai nk muntah...
hahahahahah... sy akan minum air suam sehinggaaaaaaalah waktu imsak... dh dtg ofis ni sebokkk nk pi toi aje...

Mama Adib said...

CY3.5
aku pun nak perabih sebulan puasa nasi goreng mesti menjadi salah satu menu ulang siaran

Lailasani
yaaa.. minum jugak minum jgk kah kah sampai satu tahap memang nak termuntah...

taknak kering bibir la konon