August 14, 2009

Kek Oh Kek Coklat

Mari melayan taq oleh Cik Puan US kita

US ku nak cuba rasa and order kek ngan ko bole?????????



1. Kek Coklat kegemaran anda?

Janji sodap mak memang suka ajer.

Antara yang wajib mak n abah adib beli dan tempat pembelian mana lagi kalau bukan d sini





tambahan, buat taq ni buat teringat2 kat brownies erna awat hang lama bertapa nyah ooooiiiiiiiiiiiiiiiii..



2. Kek Coklat jenis apa yang anda minat?

Paling suka choc indulgance tapi kalau nak belanja aku makan kek....... wahhh apa jua ku suka.......

janji sodap d tekakku dan tidak manis sangat



3. Biskut Coklat kegemaran anda?

ku ni kan bab brand seksa bangat nak ingat ngeh ngeh

sat pikiar....... hmm Famous Amos...... yaaa sungguh mabeless



4. Coklat bagaimana yang anda suka?

sama ngan US

ku suka yang berkacang atau ber'buah'.
tapi itu perisa mint mak pun tak suka

untuk makluman korang, sekrang ni.. tengah2 preggy ni ku memang giler kat kek coklat ka, cookies coklat kaaa,
itu kitkat tiap masa ada dalam pt ais.

tapi ku tak suka manis manis.... if manis sure rejected.



5. Di manakah anda biasa membeli Kek Coklat kesukaan?

Setakat ini SR jer tempat ku beli.......

pernah pergi bday party member dan menjumpai kek yang sodap....... tp itu kedai jauh amat tak berbaloi nak nak pergi


6. Apakah mengenai Coklat yang anda suka?

Ini soalan amat susah nak menjawab, camne eee, masuk tekak rasa sedap itu laa yang mak suka

if tekak kata tak sedap maka mak tidak akan membeli lagi.



7. Berapakah harga sebiji kek yang biasa anda beli?

Tak ingat le rega sebiji kek kat SR, beli sebiji setahun skali jer, and swipe ajer muah muah muah

tapi for me hmm 50-80 standard kut rega kek.

biasa kitorg beli slice-slice ajer.. tp skali ngap mesti kurang2 2 slice.


8. Adakah anda hanya beli sebiji cupcake aje?

Yaaa pernah, untuk my adib d k4 sunggoh tidak sedap okeh

lain-lain kedai ada jgk beli,tp yaaa biasa2 ajer rasanya........


Aku nak panjangkan ini TAG kepada:

takde panjang2 lagi ngeh.........

sape rasa nak buat sila2



4 comments:

me_czar said...

Bukan nak komen... nak shout je. Tapi tak de pulak shout box. Hehehe.
Saya dah tukar alamat ya.. Now, muq-ryn.blogspot.com

::Umi Sufira:: said...

hihihi...akhirnya MA layan jugak TAG mak nih...betul3x coklat mint tak sedap kan kan...:P

rizza said...

tq sebab buat tag tu..

Mama Adib said...

Me_czar
dah update

US
yaa betul itu mint sgt tak sedap

Rizza
no problema