August 13, 2009

I Want Big Cake!!!!!

Today im 4 years.

I wish to have a big cake

but mama only bought this................





but im appreciated it.

I love you mama !!!!!!


Your lovely son
Adibbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb




13 comments:

knv said...

ok la tu dib! auntie ni langsung takde kek pung hahahahah!

happy besday dib! nanti dah besar sure vogue cam auntie gak ek?

:P

Ms Lola said...

Happy birthday Adib!!!

CY3.5 said...

Jadila Adib.. seswai dgn umurmu itu.. ngeee..

happy birthday ye..

::Umi Sufira:: said...

Happy Birthday Adib!! semoga jadi anak solehah!:)

suhainini said...

happy 4th birthday adib...

Fara said...

hepi besday adib....comel je kek tu, mcm tuan dia :)

rizza said...

Happy Birthday Adib!!

mamadanish said...

Happy 4th birthday Adib...
May Allah bless you..

miz_eda said...

Happy 4th Birthday to you Adib :)

makan kek jangan lupa makcik ye hehe

mySoul said...

Adib dear,
Masa Adib dalam perut mama, mama adib takde lagi blog. Biar cik anne cite serba sedikit kesah adib.

Masa adib sangat seronok duduk dalam tummy mama, adib juga mungkin sentiasa dengar suara cik anne dan sesekali suara cik sal. masa tu adib dan mama duduk rumah cik anne, sampailah abah pindah kl.

Pada suatu subuh yang hening, cikN dapat panggilan telefon dari mama. Sekilas, dalam pukul 3am. Mama kata adib dah menendang2 mahu melihat dunia. mungkinkah adib meronta2? Abah adib ada di Melaka masa tu. Cik Anne dan cik sal terus memecut ambil mama, dan bawa mama yg sedang kesakitan ke hospital putrajaya. Kejap mama macam nak menangis. Kejap mama menyengih. lepas tu kejap sakit kejap ketawa. (masa tu cik anne ingat mama ada sedikit biol lah) hehehe

Mama terus bertahan sampai ke petang (sakit on & off), sehinggalah adib melihat dunia pada petang 13 Aug...err 2005 kot?

Jadi anak yg soleh, yang berbakti kepada mama&abah ya. Bila besar, adib jangan lupakan mereka.
Happy Birthday Adib!

muuuuaaahhhsss

~cik anne~

Mama Adib said...

Cik Anne

wah ko punya komen mesti ku reply dulu

huhuhu sunggoh mengimbas kembali kenangan 2005 dulu ha ha

tetiba mak rasa terharu dengan ko n sal ngeh ngeh

mekasih tak terhingga akan ku kenang hingga ujung nyawa huhuhu

pst.. silap gayo 2nd bb ni pung ko kena jadi tukang rescue ha ha


Aunt KNV

InsyaAllah adib akan menjadi anak soleh dan lebih vogue dari aunty

Aunt ML
TQ bila nak belanja adib kek barang sepotong

Aunt CY3.5

Trima kasih :-)

Aunt US
amin.....

Aunt Suhainini
TQ

Aunt Fara

aaa mama kita pun kata kita comel,
mama cakap adib small jadi kek pun mesti small

tapi adib rasa adib dah big,camne??


Aunt Riza
takkan wish jer, bagi laa barang sebiji kek kat adib, adib tengok hassan hari2 dapat kek


Aunt Mamadanish

Amin dan terima kasih di atas doa.


Aunt Miz_eda
Ngeh, dah habis laa adib makan, tak sedap langsung cup kek k4 ha ha

mySoul said...

no hal beb, ko calling2 jek lah! kali ni kalu baru rs sakit2 takyah terus g spital...itu musti baru 2cm.. kita buat mcm ain aritu, dia dah start sakit tp aku suh dia bertahan jek kat umah... bila dah bebetul takleh tahan baru g spital (tu pun br 3cm)

bila nak buat bday bash adib nih? cikN nk tompang makan kek!

Arif Iskandar said...

Happy Birthday Adib..

Nanti dapat kek besar syer ngan Arif n Anis bleh..