August 24, 2009

Bersahur Sendirian Sob Sob Sob

Sungguh tidak yummeh

Walaupun hanya perlu panaskan nasi dan lauk berbuka petang semalam namun amat seksa M rasanya

Akhirnya nasi sesenduk setengah hanya mampu d makan separuh

Apakah??

Walau apa pun sesunguhnya bersahur pagi ini 1000 x lebih baik dari peristiwa pagi semalam.

Lebih afdhal dan baik untuk bb looooooooor.



Pst : catatatan rekod Alhamdulillah semalam walaupun tidak sahur, ku berjaya puasa.Amin :-)
(tendangan bb, pergerakan segala dalam perut jangan d tanya, amat kencang okeh . :-)

Tak sesia-sia latihan zaman anak dara hingga sebelum preggy tidak bersahur kah kah kah













D3 sudah ..............

6 comments:

mamadanish said...

Yea..Good luck..selamat berposa..kalau posa skang..kureng sikit nak bergantinya nanti..cos menyusu sambil berposa pun agak hebat cabarannya

MommyDania said...

sure baby ckp, mana makanan nihh!! mak tak blh tak sahur, alamat tgh hari tu lemau la jadinya

::Umi Sufira:: said...

MA, mesti boring kan sahur sesorang..aku nipun semangat nak bangun sebab hubby nak sahur...alahai sabar ye MA!

yaya said...

sahur, jangan tak sahur, baby nak mamam....

KV said...

hehe...akak pun jarang bersahur. Tp awak kena sahur sbb utk bb dlm perut.

Mama Adib said...

Mamadanish

ku seboleh mungkin akan berpuasa.. tak berapa rajin bab nak menganti he he

MommyDania

aku biasa je tak sahur, tp time preggy tak brani nak amik risiko
tp syukur laa smlm ok jer.. lg pun kitorg lepak kat umh.. so kurang tenaga d perlukan ha ha

Umi Sufira

sangat boring okeh, pasang tv, online itenet sgala laa buat peneman ha ha

Yaya

itu laa fikirkan bb laa mak gigih sahur

KV

ya KV gigih kerana bb he he