July 25, 2009

Mummy2H Giveaway

Ku copy and paste jer kut-kut korang belum tau pasal benda ni

Tarikh tutup : 31 Julai 2009.


so apa lagi joint lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr he he he


Limited for Malaysia Residents only (hence this entry will be in Malay Language)

Malaysian di Jepun pun tak aci masuk bertanding. tongue


Saya memerlukan bantu anda untuk 'menyudahkan' blog lists saya yang tak pernah sudah-sudah..dekat nak setahun niat nak buat blog list tapi tak terbuat..hehe..Selama nih saya hanya bloghopping menggunakan link yang ada di blog kengkawan sahaja...


So the contest will goes like this;

Syaratnya mudah sahaja...tak perlu fikir susah2 nak buat entry khas, tak perlu buat slogan..CUMA kena jadi member blog saya sebab nak edit page (tak boleh bukak to public, the lowest is blog members)

Jangan risau, anda hanya akan menjadi member blog ini, BUKAN bukak akaun dengan webs.com.

Anda risau mail box akan penuh dengan email dari blog ini? Jangan risau! Tiada updates email bagai, cuma sekali sekala sahaja saya akan hantar email blast jika ada giveaway or anything special.


Setuju dengan syaratnya?

Apa yang perlu anda buat ialah pergi ke page 'Contest' . Sila click di sini.

Baca cara-cara yang tertera di situ dan submit entry anda.

Keputusan akan dipilih oleh human random generator saya, iaitu Hafiy dan Halqy (sorang satu la kan..hehe)


Hadiahnya :


1) Bento Set from Mommy2H's Web Store, Japan's Zakka




Bento Set for Girls - Pink Strawberry

Worth ¥950.00


OR



Bento Set for Boys - Blue Sea Animals

Worth ¥950.00


2) Jika anda masukkan gambar si comel anda sekali, anda akan secara automatik berpeluang memenangi hadiah ke-2


Sepasang Jinbei Kanak-kanak (mengikut usia anak anda)

Contoh Jinbei (model: 2H..hehe)




DAN


Satu hadiah misteri pilihan Mommy2H

( hint: barang2 utk aktiviti preschooler smile)


Tarikh tutup ialah pada kerana 31 Julai 2009. Harap maaf kerana masa yang diberi pendek, saya kesuntukkan masa kerana saya dan keluarga akan pulang ke Malaysia pada awal Ogos.


Sekian terima kasih atas kerjasama anda!




1 comment:

MuzZz said...

Salam.. Saya dah update Profile
Name : MuzZz