July 13, 2009

KFC Voucer


Last friday ku ada trima email yang d terima about KFC Voucer aka we need to print out in oder to get d discount. muah muah mangris lak rini.


Hari ni mak cuba buka website KFC betul laa beb

korang cuba g kat http://www.kfc.com.my/ecraving.html and print out

wallah ok laa dapat diskaun skit dari tak dapat apa2 *wink*





2 comments:

fatin said...

ohh..mak dpt jgk tp skrg kenot go dgn kfc. bau pun dh pening..huhuhu

Mama Adib said...

takpe nati ilang pening leh laa g singgah ke sana

my adib n abah dia kfc tmpt fav

hmm tp yg ada diskaun tu bukan ayam he he bijak jgk diaorg, bagi diskaun yg tak laku sangat