July 13, 2009

Bermanda d putrajaya





Jangan d tanya Presint berapa, mak amat tak reti sangat kawasan putrajaya ni.

Tempat ni di jumpai oleh my sis, amat sesuai untuk kanak2 bermanda, paling penting free and airnya biru... amat jernih seronot sekali.


My adib paling seksi, takde baju mandi lagik
masa balik dlm kereta dia siap cakap
"mama, pak long cakap adib kena ada baju mandi, kenapa mama tak bawak'

sengih je laa aku.

muah muah mama belum beli la sayang


Agak2 korang eee berapa juta maintenance tiap2 bulan bagi melawakan putrajaya.huhuhu


3 comments:

fatin said...

ala syioknye depa berendam. hang berendam ke idak nok?

KS said...

rasanya ni yg dekat dengan pullman putrajayu. man made beach.

Mama Adib said...

Fatin

ku idak looor berendam, layak kanak2 riang jer berendam kat situ.

Ks

betul-betul dekat pullman. man made beach.. itu yg ku terfikir agaknya berapa laaa maintenance diaorg hu hu uh