July 2, 2009

Im back

Muuuaaaah, mak rindu bangat dengan itenet korang-korang semua.

Dokat dua minggu ku takde lappy, lappy yg d sediakan oleh pihak opis kong, sekarang depa hantar pi baiki.

tak tahan sangat, ku beli sendirik personal lappy. boleh??? sila gelakkan kegilaan mak ini.

Sekarang ni dengan penuh wangga mak nak habaq mak tengah menaip dengan lappy yang amat baru dan berbau kedai lagik.

Sungguh rasa seronok seolah-olah nak kereta baru lak rasanya *wink*

apa pun mak masih tercungap2 nak biasakan dengan keyboard lappy ini.
opis punya toshiba ini lak hp jadinya ada ler lain skit position keyboard nya.



jumpa lagi di siaran akan datang tadaaaaaaaaaaaaa



10 comments:

yaya said...

Patutlah lama menyepi, oeky cpt2 update derita2 yg tertinggal....

yaya said...

pembetulan
derita > cerita

CT said...

Salam blogging. Terima kasih ya datang blog saya.

Moga lepas ni kite leh berkawan-kawan...:)

Tak dan nak scroll semua entry, mama adib ni tgh preggy anak no 2 ke?

Masayu Ahmad said...

patutlah senyak jah

Marisa said...

wah2.. lepas ni makin byk la entry

Mama Adib said...

Yaya
update citer hu hu banyak dlm kepala, tp cam tak tau camne nak mula kah kah

CT
betul tu ngah preggy anak kedua, doakan selamat mama n bbnya yaa *wink*

Masayu

itu laa sebab musababnya ha ha

Marisa

huhuhu idak laa jugak, ku ni ikut mood jugak...
tp apa yg penting, dgn adanya tenet ku leh laa melawat kawasan muah muah muah

Fara said...

huhuhuhu...sungguh bersemangat sehingga sanggup pi beli lappy baru. owh...hihihihi

Sayang.Ibu said...

wahahaaaa...ptt laa entrimu berbau kedai...;p

Mama Adib said...

Fara

ha ha sebenarnya dah lama berniat nak beli, beli lapy kat opis rosak itu semangat lagi membuak2 kah kah

Sayang.Ibu
muah muah yaa sangat bau kedai, berkilat2 nyah

Ealyie said...

Nyah.. sila dload Ym di lappy mu cepat2.. ahaksss..