June 22, 2009

Hari ini

1. Hari ini
  • My adib bangun lambat, biasanya kalau kes sebegini, aku akan ke ofis dulu, punch card lepas tu ambil adib baru hantar ke school.

  • tapi hari ini, ku tukar fikiran (rasa cam bijak) bawa adib ke opis, punch card, MALANGNYA waktu ku nak keluar, terserempak dengan HR Manager hu hu hu (buat bodoh je laa labu)

2. Hari ni; ku menghitung calender dan fikir2 dan cuba nak list out keperluan bb dan aku . ooooooooh lagi 99 days to go ;-)

3. hari ni juga ku puasa ganti..... wallah lagi 2 hari jer.. kalau berjaya hari ni tinggal lagi satu hari ajer.



7 comments:

MommyDania said...

wowie...lg 99 days. aiyo..mak ada lg 5 hari nih...bila nk mula ntahnya

Mama Adib said...

he he mcm cantik jer no 99 days.. he he

puasa ganti?? ku gagah gagahkan diri beb...
harap2 bulan puasa nanti leh puasa penuh.

Ayu said...

sekejap saja masa berlalu

bila dah mula boyot, mcm tak sabar2
suruh baby keluar

KV said...

akak 2 hari blom berganti. Huhu. Nanti lps bulan purnama lah. Semangat kenkawan semua dok puasa ganti.

yaya said...

ayo saya byk lagi tak berganti puasa nih.....

miz_eda said...

tak dapat nak geng ngan mama Adib..saya lagi 7 hari nak kena ganti..:P

mamaDhea said...

beb, mana menghilang ni?

sila laa kutip tag kat blog mak ek.. :D