July 20, 2009

At 30 weeks pregnancy

  • Dah rasa penat and mengah
  • jalan amat perlahan cam siput jer
  • rasa cam bb dah tekan kat area xxx, tak tahan weeeh sik keras je rasa...skit2 rasa nak kencing.
  • Tadi kuar jupe client kat area MV, bercita2 nak window barang seketika, tpnya 10 langkah kena rehat seketika. terus ku cancel plan windowssssssssss
  • dah terkangkang-kangkang berjalan. depan client, org ramai, bos, opis mate mak masih buat kontrol ayu
huhu lagi 10 minggu nak d tempuhi... mama dah penat laa bb, awat lain bebenar rasanya berbanding time preggykan abg adib dulu.


3 comments:

CY3.5 said...

pasal kita dah tua nyah.. eh, aku dah tua.. kau, muda lagi..

MommyDania said...

tang terkangkang tu xthn. kalu mak nyah, bjln keliling mv larat tp bla blk flat.

Mama Adib said...

CY3.5
mak muda ke?? mak lagi tua dari hang laaa

ku dok pikiar, ni baru 2nd bb, 3rd bb tak tau laa camne mak nak harungi time preggy nati kah kah

yg ni lum kuar ku dah fikir anak ke 3.*wink*

MD
wah ku memang dah tak daya laa skrg..10 langkah terus tak daya.kena cari kerusi duduk rehat seketika.

time adib dulu memang sakan laa berjalan, takde istilah penat, event last day sblm bersalin leh sakan ronda JJ, siap shoping satu troli lagik.