July 21, 2009

Jiran Tetanggaku

Gigih mak buka lappy semata nak berkongsi citer pasal tetanggakuh

biasanya balik kerja ku akan terus masuk umh, jalan pulang pun akan d pilih tidak melalui kawasan tetangga yang sedang lepak-lepak anyam ketupat


adapun hari ini my adib request guna jalan tu. Since dah terlalu kat situ, mak pun senyum sambil berbahasa basi (antara isi perbualan yea, mak pilih2 nak citer detail kan panjang lebar lak)

A : baru balik xx
xx (ku la ni yae) : aaa
B: g pasar malam ke
xx ; yea kak
C : bila jangkanya
xxx : lepas raya kak, 27hb
C : oo seminggu lepas raya laaa ee
xx ; aaa harap2 lepas raya, tp tak tau la kak, ikutkan pengalaman adib seminggu awal
B : nanti bersalin kat mana
xx : plan kat kelantan, harap-harapnya laaa
A : haaa, mana tau nati bb bertukar jadi girl bila bersalin kat kelantan nanti


ayat last tu ku tak tahan, haha bersungguh tetangga ku nak menyenangkan hati aku , walaupun ku dah cakap sblm ni, berdasarkan scan bb ku boy kah kah kah.....

5 comments:

Ealyie said...

ko tunjuk je nyah kat makcik2 tu gambo csan si 'adik'..hehehehe..

MommyDania said...

uishh! kuat penangan nik aziz, blh tukar jantina baby. huhuhu

KV said...

ahaha.. eh, mana tau, masin mulut akak tu. Hahahaha

mySoul said...

tapi kan kakak, aku ingat lagi...jang dulu doc kata boy gak... pastu ms last pun doc kata BOY, tapi jang kata 'aci dok 5% tu aku stil pray for girl?'...
tup2 dpt adrea hehehehe

tapi kalu ko dah kompem boy tu, redha jek lah! yg penting he's sound and healthy, ye dok?

Fara said...

amin...masin mulut akak tu, dpt le girl. kan?? boy pn xper...bleh berperang dgn abang :)