July 4, 2009

Angin sudah naik


Matanya sudah merah, ku tau dia ngantuk, tapi seperti biasa kalau hari minggu seperti ini, dia seboleh mungkin nak bermain dengan aku. oooh oohh nak ku melayan.


bukan tak mau layan, tapi aku nak biar dia tidur tengahari kejap, elok untuk budak-budak dan mak budak.

LAGI pun kalau dia tak tidur,tengahari dalam pukul 5-6 sah-sah dia akan terlena, huhu sungguh pantang bagiku tidur selepas asar.


Memula dia layan 613, dah boring dia nyibuk kat lappy aku main abc starfall,
dia boring, tengok u tube bebudak nyanyi2 abc

ku naik solat, mak aih pepandai dia nak pasang cd sendirik, pasang terbalik lak tu... berangin kena sedas.


tup-tup ku tengok dia off kan lappy tanpa shutdown betul2 mak berangin lagik.


aaaaaaaaaaaaargh... ku suruh dia g toilet, dia bantai kencing tanpa buka seluar kuarkan itu B jer, angin lagik aku.

ku pakai kan seluar kat dia, dia main tarik lak rambut aku, sakit tau adib
aaaaaaaaaargh kena lagi sedas..

buka 613 layan mickey mouse now @ 6pm slamat blayar anak aku.

samaada mama yang kurang sabar or my adib yg nak cari pasal.


5 comments:

Masayu Ahmad said...

adib dah mula nk psiko tu,,, minta perhatian, tak lama lagi adik nk keluar...

Ms Lola said...

Aku rasa angin baran dah bertiup dr rumah aku ke rumah ko plak. Aku dah reda...

miz_eda said...

mcm hal la si adib, nak tergelak pun ada..kesian pun ada..

mama Adib bawak berenang ye..kekeke

mamaDhea said...

ala beb, aku dah biasa dah kena camtu.. maksudnya, ada je yg tak kena di waktu aku tgh bengang.. ahahaha..

tu laa, it's either kita yg kurang sabar or anak2 kita yg kebetulan cari pasal.. :D

Mama Adib said...

Masayu

itu laa dianya, dah lama tak menguji mama dia

MN

angin dari ampang la tuh, bertiup sampai ke setapak jaya

Mizeda

yaa ,memang kena keja byk bertenang dgn anak2 nih

Mdhea

dah lama dah angin aku tak naik, ahak semalam dia naik kembalik