June 2, 2009

mencik

kenapa mengapa mak buat tak menjadi itu emotions hu hu hu hu

**testing...

/omg

/floor

:P

:))

10 comments:

Zety Zin said...

MMA, kalo susah benau nak bagi itu emoticon timbul (macam mak nih), silalah ke link di bawah ini.

www.emocutez.com

just pilih emoticon mana kita nak, kopipes je html code dia dlm post kita.

semoga tidak emo mcm mak smlm. hihi.

CY3.5 said...

nyah, based on tutorial, script dia kena letak before tag < / head>.. yg hang letak kat luar.. b4 < head > abis camne?

MommyDania said...

mencik jgk la..hapa pun mak tak paham nih..hhuuhuhuu

Mama Adib said...

gelak guling guling ku CY,

mak ni memang fail benda gini muah muah muah

Zety
ku ikut nasihat ko laa, tengok itu duck ada kat atas blog aku, siap sob sob lagik

Sayang.Ibu said...

yeayyyy... berjayaaaa!!!!!!!!!!!!

Mama Adib said...

Ha ha, bila nak datang tuntut ais krim

Nur said...

eh..sy tgk ok jer mamaadib punye emoticon ni..

Mummy Dasy said...

dah dah jd emoticon tu...

knv said...

ada aje tu?

Mama Adib said...

yaa, menjadik hasil cikgi intan tercayang muah muah muah

dah jadi mak tak berkeinginan nak buat, ingatkan ada template siap2 ni nak kena hafal sgala oooh kuasa mak