June 3, 2009

Terkenang -kenang

Hari ni 5 tahun sudah usia perkahwinan kami.

Syukur kehadrat Ilahi.........


Buat suamiku, semoga perkahwinan kita akan terus kekal bahagia, di limpahi rahmat dan mendapat berkat yang berpanjangan.

I love u muah muah muah



bonus gambo time muda-muda 5 tahun yang lalu keh keh keh, hasil cilok dari PP Cik N.







22 comments:

mamaDhea said...

happy 5th anniversary beb!

gambar bonus tu mak dah save as dah.. hihi.. kata bonusss, kan.. :P

ar.nie said...

Happy 5th Anniversary!

Semoga panjang umur, murah rezeki & gorgeous selalu ya! ;)

Zety Zin said...

wahhh... lalu bawah pedang lagik!

happy anni sis!

Ealyie said...

Huhuhuhu...
Haku jeles hokeh tgk gambo ko tu...;p
Sbbnya dolu2 ku pun berangan nak jalan bawah pedang.. isk..isk..isk..;)

By the way, Selamat Ulang Tahun bebs, semoga kalian dirahmati dan diberkati olehNYa. Ameen...;)

CY3.5 said...

vavava.. esok2 sambut 10 tahun, bley la lalu bawah pedang lagi..

happy anniversary!!

::Umi Sufira:: said...

happy anniversary...lawanya Mama adib lalu bawah pedang tuh!:)

eZa said...

happy 5th anniversary! ;)

Mama Adib said...

Sya

wah wah wah pantang dapat bonus haaa

arnie
tq beb, mak memang gojes selalu muah muah muah

Zety Zain
alaa hang nak jgk ke bawah pedang, meh ku tolong pegang pedang muah muah muah

Ealyie
TQ nyah, jgn jeles2 nati mak tolong pegang pedang hang lalu laa berpuluh kali pung.

CY3.5
itu kalau laki aku jadi kernel leh laa, ni stakat kuli batak jer.

Umi Sufira
trima kasih

eh korang tak nampak ke betapa slimnya aku.muah muah muah

agak2 dapat tak tubuh sebegitu smula

Mama Adib said...

Eza

tq dear doakan kami kekal bahagia hingga ke akhir hayat

Ms Lola said...

Vavavaa.. .comelnye die...

jua said...

selamat ulangtahun yg ke-5

pssst, best tak lalu bawah pedang?

MommyDania said...

ohh..dr dlu teringin nk lalu bwh pedang nih. happy 5 yrs!

Sayang.Ibu said...

happy 5th anniversary... semoga kekal bahagia ke pintu syurga... waaa..bestnya lalu bwh pedanggg... kelassss nyahhhh

Mama Adib said...

ML

looor hang baru tau aku comel kah kah kah

Jua
best jugak kut, nak kena kawin nga asko baru leh lalu ni
tp yg tak best hu hu sik kena tinggal jer uwaaaaaaaaaa

MD
wah wah hang pun teringin jugak ker

Sayang Ibu
trima kasih :-)
idak ler kelas sangat pung

me_czar said...

Ala... baru ada peluang nak terjah ke sini.
Happy belated anni, weekend ni la baru dapat celebrate dgn cik abang ye?

rizza said...

tahniah!!

wei kawin bawah pedang tu...best nyee

miz_eda said...

pejam celik dah 5 tahun eh? happy 5th anniversary to you

ps penah jugak berangan nak lalu bawah pedang..tapi leftenan ke mana pedang kemana..akhirnya jadilah pedang anganku musnah..:P

Marisa said...

happy 5th anniversary.. wow!!!!lalu bawah pedang lagi tu

ierdahaszahida said...

Ku doakan mama adib bahagia di dunia dan akhirat..bersama suami dan anak.semoga dikurniakan keluarga yang ramai..amin

ierdahaszahida said...
This comment has been removed by the author.
mommysarah said...

bestnya!!!

rasa macam habis terhormat jek kawin macam ni kan. spesel tu!!!

Mama Adib said...

prens

trima kasih atas doa kalian :-)

wah best sangat ke lalu bawah pedang? mak nak kena recall balik ni kah kah