May 11, 2009

Selinggi kuala Linggi

Tiada kata secantik bahasa yang dapat ku ceritakan betapa bestnya g Selinggi opps kuala linggi pada 2nd - 3rd may ritu.

Ahak bila dah namanya bercuti menghabiskan RM, g mana-mana pun best iya dak?

Argh nak citer banyak cam takde ilham lak.

apa pun trimas buat Cik N for the photo. hu hu hu photo lain tak berjaya d tranfer, nape ntah ym ku inih

apa pun kitaorg amat Enjoy!!!







update : mau tgk gambo ku g Linggi aka Melaka aka PD klick di sini
dan ini





3 comments:

Masayu Ahmad said...

wah cantik pic iteww..

miz_eda said...

kat mana tu selinggi? sendayu tinggi tau ler :)

Mama Adib said...

Masayu

he he saya pun suka itu gambar

Mizeda
Kuala linggi laaa, ku main hentam jer nama, tak ingat sangat nama kah kah