April 1, 2009

Teknik pemutihan badan

adakah anda berkulit kusam dan tak bermaya.

kelabu asap barangkali.


saya ada teknik terkini.


tak percaya???



Percayalah (sila baca dengan tempo nyanyian ning baizura)











10 comments:

MommyDania said...

anak aku pun guna teknik sama daaa!! hahahahahaha

eZa said...

ehhehe teknik nih utk beberapa jam saje ye.. hehehe :P pening sguh kalau bebdk start main bedak... ;)

madamoiselleczar said...

kahkahkah..adoi laaaaa......
bley bangkrup ini macam beb ;p

mamaDhea said...

kahkahkah.. lawak lawak.. anak aku pon sukaaaa buat camtu.. bkn takat badan je weih, tp muka skalik..

mommysarah said...

wah...kompem leh putih ek??? aunty nak try nie. kekeke...

rizza said...

oo main bedak ke? hehhehe

Mama Adib said...

MommyDania
anak aku baru jumpa teknik ni.

eZa
yaa ku sudah start pening, dia boleh bagi alasan adib gatal/ nanti ada busuk.

madam
iye beb, satu badan hari2 tauke bedak pun tutup kilang

Mamadhea
anak aku baru suka, tapi sekarang teramat suka, pantang aku alpa.

mommysarah
kompeh putih aunty, cubalah *wink*

rizza
haa apa lagi, anak teruna aku dah giler kat bedak

arina said...

cisshh! mati2 aku ingat hang nak recommend body bleaching ke...!!

suhainini said...

anak saya pun pernah menggunakan teknik ini..hehe

Mama Adib said...

arina

awat badan hang berkulat ke nak bleaching bleacing.

suhainini
anak saya sangat menyukai, parasan wangi dan putih dan hensem