March 31, 2009

My new gadget


semalam lepas jer ku jumpa client kerja-kerja pengularan telah berlaku. Alang alang berada di area Mines ku pun menyinggah ke Mines Resort. Muah muah muah



Hati ku pun terus meronta-ronta menghabiskan duit yang tidak seberapa banyak ini dengan membeli MP4. muah muah muah



ku ni bukan le reti sangat benda2 sebegini, tapi cam terpengaruh iklan ler ni.



alaa yang mak budak letak headphone kat perut tu.

konon-konon nak stimulate bb la ni. dah mama dia M besar nak mengaji bagai, konon nak pasang dan dengar jer la kat telinga, mlm2 pasang kat tummy lak.


dan ini ler MP4 yang ku beli




korang pernah tak terbeli dan guna benda-benda gini?

ku sekarang masih tercari-cari headphone yang sesuai dengan tummy ku. Any recomendation.


trimas aa

12 comments:

MommyDania said...

aku dlu pun letak kt dania. kes M jugak la. dang!!

Ealyie said...

beb,
silalah add nick aku dlm ym ko bleh???
ealyie_14
bole roger2..

Mama Adib said...

Fatin
hang pakai headphone brand apa, muat tak kat tummy mu, ku dok belek tengok cam kecik bebenar, takut kang ku tarik terpatah kang.

Ealyie
ku dah add.

Yan said...

aku tak reti bab2 gadget je.. tumpang baca je bley la..

Mrs Noba said...

tak dak...
beli pun dulu earphone nak dengar heartbeat baby :)

Fara said...

Ku lg tak reti bab2 gadget nih....huhuhu.

Mama Adib said...

CY / Fara
hang ingat ku reti ke.
satu tak reti, lepas tu malas nak godek2 keh keh

tapi fikirkan M bab ngaji itu yang ku gagah cari Mp4 kurang2 pasang jerm, kita leh ikut dlm hati.

Mrs Noba
hang lagi canggih keh keh

Arif Iskandar said...

wah..canggihla mama adib nie..msti bb kuar nnti "otak IT". hhehehehe..

::Umi Sufira:: said...

Mak pun tak reti, tapi mak seram tengok perut kat gambar tu weih!ekekeke..=D

Mama Adib said...

Arif

Amin

Umi Sufira
yang pasti bukan perutku keh keh

mimielola said...

Aku pun dulu buat cam dlm gmbr tu. Jgn lupa classical music!

Mama Adib said...

wokeh beb, tq
ku smlm petang baru berjaya downlaod surah2 gigih mak