April 3, 2009

SR at TW

ah semua orang tulis pasal ni mak pun nak jugak menulis keh keh

sebonar-bonarnya mak rasa mak paling awal muncul.
abih cepot bebenar sessi perjumpaan ku nga client pagi tadik.

jam baru 11.30am hu hu, pelan pelan kayuh dari KL Central ku pi la ke TW, jalan lak cam baik hati, smoot.h and clear

dua belas lebih mak dah sampai, muah muah muah

tapi mak memang pemalu, idaknya ku masuk pi itu SR, buat kena dok tercongok sekor-sekor mak tak rela tau.

jadinya mak memulakan langkah window, dari satu kedai ke satu kedai ku jelajah, masuk reject shop hampir tergoda baju sejuk, leh jugak buat pakai esok keh keh

tapi sempat fikir panjang takkan ler nak bawa plastik beg bagai jumpa AMT nati, udah ler mak ni main terjah jer. cancel pembelian he he

last last kat kul 1 baru mak pi SR, terlebih window udah, sampai ML kena jemput by phone lagik.

Apapun mak memang terpegun aa jumpa kawan2 maya mak.

BE ; sik baik hang ada, ku cuma kenai hang sorang jer, tu pun cam ragu-ragu betul ke ni, betul ke ni hu hu

KNV : dok je depan hang terus mak pasti ini KNV

ML & MN : mak terkonpius nyah, hu hu mana satu ni keh keh, lama ler baru ku tau mana satu hangpa.

Madam : hang memang sonang ajo den kenai. hang memang mak lawak keh keh

CY : sian hang cam tak makan ajer. tak terjejas langsung.

kawan CY ; sian hang makanan paling lambat tiba.

paling ku tak tahan, dah kata tak mau tapau, boleh tukar smula, tak pasal2 MN pi mintak adik tu tapau balik mknan CY keh keh

apapun mak suka bangat dapat jumpa kome semua, jangan ler segan silu suruh mak pi lagi dan lagi dan lagi

7 comments:

Yan said...

kalau ikutkan hati mak, mmg tak makan dah.. pasal macam ada rasa bawang.. tp MN telah mengingatkan mak pada anak2 bujang mak.. tu yg TERTAPAU balik tu.. kah kah kah

mamaDhea said...

lenkali mak nak join laa.. ahahahaha.. bila laa tu weihh.. ;P

Mrs Noba said...

jap...ko pasti ke ko dah kenal aku yg mana satu nyah? *wink*

Mama Adib said...

CY

takpe mak faham, mak telah mengalami bau sabun J&J padaku busok giler

Mamadhea
ha ha boleh ajer beb, :p

Mrs Noba
hang jangan cuba mengkonpiuskan aku smula, hu hu hangpa berdua lagi la kembar dok kata kat aku huhu

madamoiselleczar said...

mama adib,
sesungguhnyer hang mmg la twin si erna....bak kata ML...korang tak rasa mcm tgk cermin ke beb? ;p kehkehkeh
oh well, lenkali dating kita kena beli insurans mulut sekor2 nyah....kahkahkah

mimielola said...

Tu lah, aku rasa ko belum kenal lg mana satu kitorg yg sebenarnya... Muahahaha.

Mama Adib said...

madammoi....

hu hu lain laa, tak sama, erna lawa ku dok lawa.
bab beli insuran tu harus, semua ku tgk buble jet jer

mmielola

hu hu mak mengaku, kalau terjumpa lagi skali ku tak cam korang mana satu, ampun kan kamik, kamik payah nak ingat orang