April 3, 2009

Cable Car

Asalnya nak memenuhi hajat si anak yang nak naik kereta kabel.
Makanya ujung minggu ni plan nak g genting, dah lama mak tak naik ke genting tu.
Mula-mula nak g balik hari jer, tup-tup en suami berkata, kata alang-alang baik tidur kat sana.


tup tup semalam mak check itenet mak aih murah giler hotel d genting, 68.80 sajor temasuk breakfast. terus mak booking 2 bilik.


he he rasanya weekend ni orang tak suka g genting kut. muah muah muah



Mak idak le g hotel mahal-mahal, entah mak punya prinsip stakat duit sendirik yang sedang-sedang ajer dah cukup, lagipun bukannya nak menetap kat hotel tu 24 jam. abih abih mandi, tukar baju tidur keh keh

korang g mana lak weekend ni.


mak dah tergediks fikirkan keseronakan main snow nie,iye laa nak harapkan g obesea lambat lagi

pst : rini ku bukak balik dah takleh book, ingat nak lagi 1 bilik keh keh

3 comments:

Yan said...

mak last week pi Genting tu duduk awana.. dia tak naik atas sangat.. tak jauh lepas seri malaysia..


so, mak belum la betul2 naik kat Genting ni sebenarnya.. kekeke..

minggu ni, kot tak balik PD.. lepak KL je la..

Mama Adib said...

loo awat alang alang pi tak naik atas, mak dok d First World hotel nanti.
alaa hotel warna warni tu

Masayu Ahmad said...

ada kenangan masa naik genting.. masa naik cable car.. tiba2 stop di tengah2 gaung.. lebih kurang 5 minit kat situ... nasib baik tak ada apa2