April 14, 2009

My Profile

Mak telah ditag oleh CY dan MommyDania. Trima kasih daun keladi *wink*

Rules dia cam gini

1. Letakkan gambar profile anda:







2. Terangkan maksud gambar itu:

Gambo tersebut tak lain tak bukan hero kesayangan ku.
Gambo d ambil kat Jusco Au2, my adib tengah try baju tu, cam lawa jer terus mak tergoda.



3. Kenapa pilih gambar itu?

Rasa adib comel jer, ha ha kalau mak tak angkat anak mak, saper lagi kan kan kan




4. Nak tag siapa???

a)Cik Fid (kut kut hang tersinggah kat blog aku)
b)Mimielola



itu je la kut. TQ

1 comment:

mimielola said...

AKu dah buat tag ni.