April 17, 2009

Jumpa Lagik

Sedang mak berkira-kira nak keluar lunch, tup tup terpandang new msg kat tpn mak.

dari farah225 berbunyi

"slm. hang free dak thari ni?igt nak ajk dating kat kl central. madam za, momharraz, zatul,raihan, bibimie ada sama."

mak aih msg di hantar kul 11.30 mak baru tgk at 12.30pm.

semua nama yang si sebut kecuali mdm za jer mak kenal.

tapi fikirkan mak pun takde program lunch hour ni, mak pun jawab " ok ajer". muah muah muah

Lagipun dlm ramai-ramai, mak dah kenal sorang, kira aci laa tuh, lain-lain boleh ler tebalkan muka kenal- kenalan sat lagi ahak.


Kali ni kitaorg jumpa kat D CRS

penanda meja tak lain tak bukan Mdm Za kitak.

pi je ke sana ku cari perempuan rambut panjang tak bertudung looo.

walaupun pada asasnya ku jarang sgt meninggalkan jejak kat blog zatul, bibimie, raihan dan farah225 tapi kami bercakap tetap tak ingat dunia.

seronok weeh kali ni, sempat panas bontot, tapi berkipas jugak le. Panas-panas, air cond tak rasa hu hu

dari kul satu lebih-lebih hingga kul 3 bersembang, mengumpat,mengeji zatul hampir nak bakar CRS ituh .


andai kata ada jumpa jumpa lagik, jgn lupak calling mak yea.





pst : CY; mdm za bakal dpat bb girl lagik, hang nak minta senduk tak dari dia keh keh






9 comments:

mamaDhea said...

arghhh.. mak panassssss mata ni weih baca entry hang ni.. ;P

MommyDania said...

hang duk area jusco AU2 ka? jom jumpa2 jgk...ohh...sgt tak malu aku nih...

Marisa said...

wow!!!! cemerlang hang.... baguih... mengeratkan silaturrahim

arina said...

waaahhh!

bestnya beb!

CRS mana lak tu??

Mama Adib said...

MD1

muah muah muah, sila pindah kerja ke KL

MD2
dok ah alpha angle lagi dokat, tapi aku ni mana2 pung ku rasa dokat kah kah kah.

Marisa
Mak pun tak percaya mak segemilang ini.

Arina
haa mak skit pun tak kuciwa terkeluar dari kuizzzzz.
jumpa depa2 tadi lagi best ;-)

CRS kst CM looo

pinkytoe said...

oiiiii aku memang kekadang baca blog ko. Eh..boleh tak aku lupa nak tanya nama betul ko sapa. dok belasah mama adib..adeii..tak senonoh betul. sms aku apa tudung color nak. yg aku baru post tu si farah la dok sms aku. if ko ok kaler tu baru aku post. if not aku let go kat sesapa la..012 3036289

madamoiselleczar said...

hihihihi.....meh aku tolong jawab..nama betui dia Juhana maaaa...secantik orgnya! ngeeeeeee
aku pon baru tahu daaa ;p

btw,sokmo la aku jadu batu penanada ha?! hihihihi

madamoiselleczar said...

alamak typo! `jadu'??! jadik daaaaa..
kahkahkahkah

Mama Adib said...

pinkytoe

keh keh keh, mak biasa pemalu, tak suka d kenali nama sebonar.

madammoi.....
hang memang wajar jadi batu penanda keh keh
oooooooooo patut laa nak name card aku, nak tau ejaan nama mak yea. ahak