April 23, 2009

Daku menghargainya

Trima kasih tak terhingga buat Masayu atas pemberian award ini.



mak tak rasa blog mak ni the best blogger tapi since dah orang memberi wah penuh mangga mak terimanya.





dengan penuh sukacita mak pun berbangga memberikan award ini kepada

  1. Casa Arina
  2. .... JouRNeY oF mY LifE....
  3. kool of de' cengko
  4. WORDS OF MINE
  5. PRECIOUS INNOCENT
  6. ya saya
  7. Pencinta Merah...The Red Lover...The Red Diva...
  8. Eza-... something to mumble & bumble ...
  9. Yuitsumuni-The Only One
  10. Life Style Aku
  11. Sya - Dhea & Hadiff.
  12. It's My Life
  13. mailto:KiS@H
  14. Mimielola- Sophia
  15. My Internal Outlet


serius mak nak bagi kat semua org yang ada kat dalam list blog2 yang mak baca tu, tapi penat mak nak edit, jadinya mak mampu list 15 blogger yang baru mengupdate seperti di atas.

Yang lain lain jangan le segan silu ambil ini award, korang sememangnya lawak layak







8 comments:

Mrs Noba said...

terima kasih :)

shawLycious said...

hi come and have a look at my pretty Tie Rack scarves and ties
i post them directly from the UK :)

http://shawlycious.blogspot.com/

xoxo,
nurul

MommyDania said...

mcm dpt lesen besar nih. award ala2 logo polis. tq ;)

Anonymous said...

tq dude.

lemah tul aku part2 award nih!

:P

knv

mazlyna said...

mekacih...;)

precious innocent said...

eh. tq ye...
memula tu tgk badge nie mcm badge polis je.. hehe

-mama emma-

Mama Adib said...

MN /MD/ KNV/M /PI

sila buat!! ayat perintah ni

mamaDhea said...

MAA,
tenkiu nyah! ;)