March 18, 2009

Sisterhood & Piala Toh Puan Sri kak Non Vogue

masuk jer kerja hari ni, perkara pertama ku buat selain check opis email adalah lawatan ke rumah2 adik kakok seperjuangan.


tup2 nampak nama mak telah termasuk dalam senarai pemenang bertuah untuk Piala Toh Puan Sri KakNonVogue .

paling best selain award kat atas Kak Non kita dengan baik hati telah memberikan wang tunai sebanyak 1,622.81 Rupiah. mak segaja tukar ke rupiah nampak riban riban sikit. (makcik kayo)

Mak apa lagi bangga yang tidak terhingga laa terus berkejar-kejar naik tangga untuk amik award tu opps copy paste


The rules:
*Place the award logo on your blog.
*Nominate 10 other blogs mana cukup which show “Attitude and/or Gratitude”
*Link to the nominees on your blog post.
*Comment on their blog that you have nominated them.
*Share the love and link to the person who nominated you.













maka dengan ini ku panjangkan Sisterhood Award kepada

1. MommyDania

2. Mimielola

3. Rizza

4. KakNon ku bagi lagi skali kat ko

5. Aida

6. Mazlyna

7. Masayu

8. Zety Zin

9. Mamadhea

10. Ealyie

11.Mrs Noba

12. MIO

13. Cik Fid

14. Farah225

15. Cik N

16. Leed

17 . Marissa Sakura

18. Mizeda

19. Me_czar

20. Shais

21. Umi Sufira

22. Cik Yan

23. Erna

24. MamaDanish

25. Sis Ida

26. Eza

27. Mummydanial





pst : ku bagi award ni ikut nama mai dlm kepala, yang tertinggal minta maaf noo, mak memang nak bagi kat semua kekawan yang mak terjah secara segaja dan tak segaja.
jadinya jangan segan silu amik award nie.
yang dah dapat sila amik jugak. tak kira.. mak bagi ikhlas ni ;-)














5 comments:

MommyDania said...

mak terharu. nama mak yg pertama terlintas kt kepala ko. hehehe..insya Allah, prize on the way.. :)

Zety Zin said...

tima kasih mama adib

Mama Adib said...

MommyDania

itu ler saya pun terharu, boleh nama awak terlintas dulu keh keh

Zety Zin
kasih d trima

Marisa said...

tq..muahhhh!

eZa said...

tq mamaadib ;)