March 18, 2009

Kasut Selipar saya

Dek kerana emo berlebihan pada 12hb lalu, dalam kul 11am ku mengajak kawan aku cik N mengular.

kitaorg pun pergi laa ke OU, misi utama mencari kasut untuk si anak keh keh

seperti biasa laa kan bila dua mak dan anak dara berjalan bukannya ingat dunia, dari pukul 11 pagi hingga pukul 5 lebih baru muncul kembali ke opis, amik dokumen mana patut, terus berkejar ke airport untuk balik ke kelate bercuti panjang aka menyebok di rumah mertua sempena kenduri kawin adik ipar gua teah dan anip.


ini ler kasut yang ku beli kat adib






dalam kereta on d way ke subang airport ku beria suruh adib mencuba, hu hu boleh dia kata " mama besar laa" alasan

"tak best, mama simpan je laa yea nanti hilang"


uwaaaaaaaaaa bukan murah ku beli dia suruh ku simpan jer. suka hati ko laa adib.
nampak gayo slipar Ben 10 pasar malam yang berharga 5 inggit jugak laa menjadi pujaan hati anakku.


ooh untuk diriku pun mesti ada keh keh


slipar biasa ajor, buat ku guna jenjalan kat kg, g pasar event g k4, jusco sogo etc.

ha ha g opis pun ku belasah slipar ni, tapi spare low heel tu tetap ada laa dlm kereta incase nak terjumpa customer.


ku sms kat member aku "anak aku memang sempoi sesempoi mamanya he he"

4 comments:

mamaDhea said...

pergh.. pegi pasar pakai crocs? ;P

Mama Adib said...

sya
ku ni style belasah 1 selipar sampai hancur lebur,baru tukar ke slipar lain. rupanya anak aku pun terikut peel aku

MommyDania said...

teror laa. bagus anak u. :)

Mama Adib said...

MommyDania

bagus ke?? hu hu kekadang segan juga, kat mana-mana pun dia memang selesa berselipar
naik flight, g kenduri kawin, g shopping complex, g bercuti, slipar 5 inggit tu laa yang dia pakai.