March 11, 2009

Mak Menang ;-)

Bangga ni kawan kawan muah muah muah :-)

mak menang lagi, kali ini pertandingan contest today d anjurkan oleh Puan Fatin.

Bak kata orang tuah ayam nampak d kaki, tuah aku pasai preggy kut he he

stakat hari ni mak dah ada bakal dapat dua hadiah dari kenkwan blogger.

1. Puan Mimielola he he ku lum email pun lagi kat hang
2. Puan Fatin


Terima kasih tak terhingga

ku pun dah berkira-kira nak buat contest juga keh keh tapi lambat g, tunggu my lil one keluar dulu yea, ha ha lambat g bulan 10 nanti.

akhir kata maju la contest untuk kita semua. muah muah muah

hmm kak non, bila nak belanja aiskrim nie, sik tak menang jer contest hang.




6 comments:

::Umi Sufira:: said...

Tahniah! Kreatif you....:)

eZa said...

congrats! kretip! ;)

Mama Adib said...

umi sufira

kreatip ke, ku main buat suka suki jer keh keh

eZa
trima kasih he he

me_czar said...

Wah wah wah..

Bolot sume nampak..
Anyway, tahniah yer

mommy said...

wah2..senang hati ye. hehehe
nt email alamat ye!

Mommy Lyna said...

mak takde kekuatan nak join contest pasal asik kalaahh aje

wakakaka.