March 2, 2009

Genius in 28 Steps

Ada tak sesiapa kat sini dah baca buku ni , meh aa tolong review and komen.

Genius in 28 Steps
Features & Benefits
28 Top Teaching Principles
Hundreds of Simple Tips on How to Help Your Child Learn
Give Your Child the Best Possible Education
Use Techniques Now for Instant Results
For Use with Kids Aged 0-18
Works for All Children of All Abilities and Personalities
Easy to Use: Requires No Special Knowledge
Ideal for New Parents: Give Your Child a Head Start
Make the Most of Your Child's Innate Potential
Over 200 Packed Pages in Full Colour
Print Any Time, Anywhere
Free Updates
60-Day Money-Back Guarantee

ku macam berminat jer tapi nak beli tapi takde la pulak account paypal ituh.


Nak register rasanya idak ler ku kerap mengorder sangat dari obesea.

ada tak sape2 ada paypall ku bg cash korang tolong belikan. tolong tolong

6 comments:

me_czar said...

Penulis ni mak Sufiah kan??? Macam menarik..

Mama Adib said...

aa mak sufiah

rizza said...

tak pernah baca.....heheh tak tau le bab2 paypall

Mama Adib said...

rizza

kalau hang keluarkan buku pun aku beli keh keh

btw

apa citer CD aa, seingat aku dulu pernah ko citer nak buat cd untuk kanak2 blajar

rizza said...

mama adib... CD tu memang dalam pemikiran.. tapi tak le dapat buat lagi...huhuhuh...mana aku leh main cilok je gambar2 kat internet tu utk buat CD buat jual... kena la amik gambor sendiri.. buat masa ni kamera aku memang tak jadik gambo nye.. huhuh... insya'allah... one day hehhe ampunn....

kena la settle kan satu2 perkara kan.. ni nak kena balik msia dulu le ...

aku wat buku?? hehe ..korang dha leh copy je tulisan2 aku kat blog aku tu free je hehheh...

mySoul said...

kak, if m not mistaken kalu ko interested dgn buku yg takde di pasaran, ko bole pre-order kat bookstore...
aritu aku ada cari 1 buku tapi takde so BORDERS kata kalu nk order bole melalui dorg...
tapi aku tatau lah apa prosedur lain
hehe