February 27, 2009

Fraud


dua tiga hari ini gmail aku kerap menerima SPAM email dari Maybank Security KONON.

Rasanya korang tau pasal ni, sekadar ingatan sila berhati2 dengan penipuan sebegini


We are hereby notifying you that we've recently suffered a DDos-Attack on one of our's Online Banking server. For security reasons you must complete the next steps to verify the integrity of your Maybank account. If you fail to complete the verification in the next 24 hours your account will be suspended.

Here's how to get started:

1. Log in to Maybank online account (click here).

2. You must request for TAC via Maybank online banking - your TAC will be sent via SMS to the mobile phone number you registered.
( you can find the "Request a TAC" button in the Utilities menu of your account )

3. Logout from your account and close the browser.

4. When you have received the TAC (Transaction Authorization Code) on your mobile phone, go to our secured verification server and submit the requested information (Username, password and TAC). (click here) to go on our secured server.

5. Please allow 48 hours for processing.

Please comply and thanks for understanding.


***This is an automated message, please do not reply***
pst : pic cilok dari aida, ku takreti nak buat dari email yang ku trima

5 comments:

mazlyna said...

wah wah wah....bahaya nih...klu org jenis tak hati2.....tgk warning kata akaun nak kena suspended...mesti dia wat benda ni kan....

Mama Adib said...

itu laa dianya, kalau org yang tak alert ingatkan betul dari mebeng

Zety Zin said...

daku pon selalu dapat email gini.
pernah try isi form tu tapi bagi segala maklumat salah la. isi je apa2 username dan pw sure still boleh submit. pape tah.

me_czar said...

Yer.. saya pun baru dapat pg td. Dh report pun kat maybank2u.com

Aida said...

takpe mamaadib .. cilok gambar utk kepentingan bersama kan .. padahal bila kita access yg original takde apa pun kan ..