March 23, 2009

Bz online

muah muah muah hari ni ku bz giler, bz check tiket flight, air asia buat promo 0 fare.

start hari ni hingga 29 march.


kitaorg plan nak g langkawi, tapi tak jumpa 0 fare direct ke langkawi ,jadinya ubah schedule g alor star dulu, lepak umh adik kat SP lepas tu baru g langkawi.

jemput laa shopping tiket keh keh

2 comments:

MommyDania said...

AA tu mmg tau. tmpt2 hotspot mesti xde 0 fare tu!!

Mama Adib said...

MommyDania

ada, jumpa 0 fare tapi kena beli time bukan ct sek or public holiday he he