March 21, 2009

Hot Air Balloons



Cantik dan teruja

mak budak teruja, my adib pun teruja. Almaklum 1st time melihat belon di tiup, berkembang dan terbang di depan mata.


untuk makluman korang diaorg juga memberi peluang kepada 50 pengunjung yang berminat untuk menaiki hot air ballons iti. bayaran 10 inggit je satu kepala.


wah ku memang teringin nak naik, tergedik gedik rasanya. tapi fikirkan hari ini ku kerja dan tak wajar nak ambil cuti lagi dan lagi ku padamkan niatku untuk register semalam.

Haa korangg apa lagi cepat cepat laa pergi ke sana, mana tau ada peluang naik hot air balon.

apa pun enjoy pic yang ku snap guna hp ku ajo.

6 comments:

MommyDania said...

eh..rm10 je? bkn rm500 ke per baloon?? mak sgt teringin nyah, tp tgk rega 500, baik ku rembat henbeg..hahahah

Mama Adib said...

10 ringgit je laa per pax bukan 500 per baloon (ni yang kat putrajaya hari tu yea)

rasanya depa buat promotion ritu, masa saya g kat meja pendaftaran tengok tak ramai sangat pun yang mendaftar.

tapi apakan dayo den kejo hari sabtu

suhainini said...

masa saya p hari sabtu tu.tiket for sabtu and ahad dah sold out...best kan kalau dapat naik..

Mama Adib said...

ya Allah awak, kita tergedik-gedik nak register, petang jumaat tu banyak lagi kosong.

tapi fikirkan kerja hari sabtu terpaksa laa padamkan niat.
huhu nak amik cuti baru je lepas bercuti.

tapi bukan senang nak dapat peluang tu kan, dah ler murah giler

Miraedora said...

hi..mama adib...berbadan dua pun masih berani naik ke tempat tinggi..

Mama Adib said...

wah siapa ni miraedora.
lawa nama ;-)