March 27, 2009

4 Perkara

membayar utang taq by Mazlyna

Tq dear maap ler lambat membayor

NAMES THAT FRIENDS CALL YOU:
1. Mamaadib
2. Anna
3. Jue
4. Na

MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE:
1. 19 Jan - Hb's bday
2. 3 June - Our Anni
3. 13 Aug- Adib's B'day
4. 16 Oct - My bday he he

THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
1. layan YM
2. Gi toilet
3. Makan
4. Blogging

GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE:
1. Cake
2. Holiday w hb n adib
3. RM dari my hb untuk shoping
4. RM dari my hb untuk shopping lagik

YOUR FAVORITE HOBBIES: copy paste Mazlyna jer he he sama sama bagi item 1-3
1. Shopping / Window Shopping
2. Holidays
3. Blog hopping
4. Shopping

PLACES YOU WANT TO GO FOR VACATION:
1. nak g cameron lagi dan lagi
2. Bali
3. Bandung
4. Sabah

FAVORITE DRINKS:
1. Air suam
2. Teh ais
3. Sirap limau
4. Ice lemon tea

THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR ROOM:
1. Baju kejaku
2. Kain semayang
3. Mainan Adib (terlupa bawa turun laa tu lepas dia lompat2 atas tilam)
4. Beg balik kg belum angkat letak dlm store hu hu

FAVORITE COLORS:
1. Pink
2. Yellow
3. Purple
4. Red

TOP FOUR HANGOUTS:
1. Umh sewaku syurgaku
2. Jusco
3. K4
4. Umh kak ju d shah alam keh keh

persons U LOVE SO MUCH:
1. En Hb
2. Adib n bb
3. Kaum keluargaku
4. kenkawanku

"THINGS" SPECIAL TO YOU:
1. Handphone
2. My comot car
3. My rumah yang tengah buat. cepat laa siap
4. My Family

YOU THINK WILL ANSWER THIS SURVEY:
1. Cik Yan
2. Mamadhea
3. Mommydania
4. Rizza (ngeh sebab ku baru lepas ym dgn ko)

REASONS WHY YOU ANSWERED THIS SURVEY:
1. bayar utang taq
2. ku d taq oleh mazlyna
3. aku tengah takde keje sangat...huhuhu
4. mengisi masa lapang


7 comments:

mamaDhea said...

beb, sila sms aku skrg.. ;P

lgsatu, mak nak request kaler kuning bley tak? ;P

mamaDhea said...

ok, klu tak boleh kuning, maybe pepel? ;P

rizza said...

ooo tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MommyDania said...

mak igt apa 4perkara, skali kena daaa...TQ ;)

Mama Adib said...

Sya
hang tunggu laa no, tak tau bila laa akan dapat keh keh keh

rizza

ha ha sapa suruh hang ym nga aku muah muah muah

Mommydania
hang pun suka sangat layan blog aku keh keh pasai tu sik kena taq

Yan said...

maksudnya, aku kena tag kah?

Mama Adib said...

ha ha tau tak pe Cik Yan