February 16, 2009

nak kecik balik

ku sebenarnya takde mood nak menulis tapi tadi masa baca kat blog Mrs Noba pasal dia dukung aniq ku teringat kisah my adib.

semenjak preggy ni aku cuba elakkan dari mendukung adib.

rupanya my adib lagi bijak hu hu hu

sekarang dia tak nak makan sangat.. alasannya
"adib tak nak besar" nanti berat, mama taknak dukung adib nanti."

boleh???

5 comments:

::Umi Sufira:: said...

Alahai sayunya baca kata2 adib tuh...

madamoiselleczar said...

huhuhu..danial pon kadang2 tabley paham kenapa mummy tabley dukung dia lagi..time tu mmg syahdu syahdan jek hati ni rasa..bagai dirobek2 gitu ;p
p/s: tapi serius..rasa kesian kan?

Mama Adib said...

umi sufira

memang sayu, dia memang tak berapa faham kenapa aku tak nak dukung dia skrg.. 18kg tu beb bukan main2.
sblm preggy boleh laa ku gagah gagahkan.

mommydanial
nick name hang panjang tak larat nak eja

hu hu sangat kecian, tapi tak boleh layan sangat budak2 ni.. skali kita bagi hari2 nak dukung huh

eZa said...

bijak bijak... ;)

Mama Adib said...

Eza
pening pening