February 13, 2009

mual

ku rasa cam mual, tak berdaya.
cara elakkan mual ku isi mulut dengan biskut

tapi stakat ni takde lagi muntah muntah

lain bebenar preggy kali ini dia punya feel.
masa preggy adib dulu langsung takde masalah, perut je membuncit

8 comments:

Masayu Ahmad said...

lain anak lain pembawakannya. Bestnya kalau adib dapat baby girl,, dah sepasang. Apapun masih awal kan.. asalkan semua selamat itu sudah cukup.

Mrs Noba said...

sabar yer mamadib.
insyaallah nanti oklah tuh.

Yan said...

ye la beb.. rezeki masing2.. sabar banyak2

::Umi Sufira:: said...

Morning Sickness kah? anakku dua2 daku mabuk teruk..kihkihkih..sabar banyak2 yer~

Mama Adib said...

Masayu

wah memang best kalau dapat girl, tapi seandainya boy pun alhamdulillah

Mrs Noba
ku rasa ku kena banyak bersabar dengan adib, sian dia mudah betul ku berangin.

Yan
iye cik yan, tapikan mak ni mcm ko teringin bebenar kat girl keh keh

Mimie
ya rasanya apart of MS.
kat bhagian tummy ni gatal giler rasa cam nak garu jer eee tahan tahan

eZa said...

baby girl kot? hehehe ;)

Mama Adib said...

eZa

wah kalau kot ko tul betul alangkan seronotnya

madamoiselleczar said...

beb,
selamat menempuh hazab morning sickness tu beb...as for me,this time around..tak brp byk songel la plaks...tp yg plg ketara,lps aku telan jek obimin..gerenti mual seyh!