February 11, 2009

BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag



Bila dah preggy ni kerja aku lebih kepada mencari maklumat tentang preggy penyusuan dan sewaktu dengannya.


tup tup terjumpa laa BabyIbu





kat blog tu pulak ada contest
contest ini di taja oleh Gin & Jackie





ku pun cuba laa nasib mana laa tau ada rezki lil one he he


apakah hadiah yang ku suka

itu itu yang berwarna pink tu Luna baby bag.

kalau laa dapat alangkah bestnya. mau hari hari ku usung beg tu ke sana ke sini.



eh korang cuba laa pulak he he mana laa tau ada rezki tarikh tutup 1 march 2009

4 comments:

madamoiselleczar said...

saya pon ada satu beg G&J nih..tp beg balik kampung la..ngeeeee
senang nak basuh...sbb fabrik dia lembut gittew

miz_eda said...

semoga mamaadib medapat bag yang dihajati ittew

jangan nanti meleleh ayaq liur baby kes hajat ibu tak kesampaian..:P

mySoul said...

errr kakak,
beg putih hantaran kawen tu dah guna lom?? huhuhuhu
(i will make sure i wont do the same thing u did la kan)
hikhik

Mama Adib said...

madam za

awat laa hang pakai buat balik kg jer.. cuba hulur kat aku. boleh ku tolong lenjankannya.

mizeda
trima kasih
tapi rasanya nak cepat dapat kalu kena request dgn mr hb

mysoul

ko ni ah ha ha
beg tu masih tersimpan rapi lagi.
sayang bebenar nak guna. putih katakan.