January 29, 2009

update CNY lagik


dari cameron perjalan kami d teruskan ke kelate.
ha ha balik kelantan jugak sudahnya.

tapi baliknya kejap yang amat. sampai bachok dalam pukul 8pm dan lusanya kul 3.30 pagi dah gerak ke Kl. memang cuti cuti CNY sunggoh.

petang isnin tu kitaorg pergi pantai genting, my adib sibuk nak g pantai.. mandinya idak cuma nak main pasir kat pantai jer.




lepas tu kitaorg mengisi perut d pantai 7 kebanyakan gerai yang kitorg g, segala makanan dah nak abih .

Ku standard aaa membebel, diorg ni nak berniaga tapi tak reti nak fikir.. dah tau time cuti gini orang sah- sah ramai cuba cuba laa pastikan ada lebih stok sikit makanan yang nakd jual tu.

sah sah time ni boleh dapat extra RM apa raa.

No comments: