January 28, 2009

Jom makan ice cream

Disebabkan kat sana hujan renyai-renyai ku pun beli laa payung. my adib cukup gumbira dapat payung
while my hb bengang je anak jantan dia bermain dengan payung merah beropol ropol ituh ha ha


Ini laa tempat yang ku teringin sangat nak g.
Sebenarnya ini kali kedua ku ke cameron.
1st time selepas selamat berkahwin dgn Mr Hb.



Kali ini pergi bersama my adib and hb lak.

kenapa kat sini best?? sbb ice creamnya memang yummy. dioarg buat sendiri beb. bukan ice cream letak pewarna bagai ituh.. dan bukan ice cream yang komersial d jual tempat org ramai berkerumun d cameron ini.

Straberry and Farm ini terletak kat kg taman sedia.. nun d celah celah rumah orang depa ada farm dan jual yummy ice cream.

buah straberri diaorg pun besar yang amat memang grade A punya.. idak le mcm farm komersial yang nak kutip kena bayar mahal-mahal tapi buah yang d kutip mak aih kocik bebenar.

Ice cream ni satu bekas cuma 2 ringgit.aku pulun sampai 2 bekas he he . 2 bekas je mampu ku makan punya jauh mencari

No comments: