January 9, 2009

Preggy

Tengok kat blog orang lain pakat dok papar gambo preggy masing masing ku pun tergedik nak enterpreme jugak.

hmm tapi mak tak ingat laa berat time preggy nak kena carik buku merah dulu laa kut



ini ler baju favorite aku . Time ni aku preggy +6 bulan kat adib. Memboyotkan.

Tapi yang pasti mak memang ayu masa preggy ceh ceh perasan giler.. semua org dok kata aku bakal dapat bb girl.. mak memang best giler almaklum baju bb girl kan comel2.. g scan idak nampak sampai sudah...

sampai ler bersalin baru tau jantina tup he he mak tetap bersyukur.. adib my super hero mama sayang adib okeh

9 comments:

Yan said...

takde.. takde.. tak boyot pun.. comel je aku tengok..

mamaDhea said...

ha'ah.. chumel jek..

beb, date kat gambar tu 23.5.2005 ek, lagi 4 hari aku nikah.. kahkahkah!

Mama Adib said...

yan
comel tu harus keh keh
tapi aku memang bangsa ada perut..

ada 2 org ku kenal gt2 dekat nak bersalin baru tau dia preggy.. best tul sah sah tak pening nak kempiskan perut

mamadhea
iye ker.. noted nati aku catat dlm calender ko nyer anniversary

mommy2H said...

haah ler comel sgt..u should see me masa preggy hafiy..bontot sgt lebar..haha..halqy kurang sket

nor

Mama Adib said...

mommy2h aka nor

show me show to we all keh keh

arina said...

aii.. awak pun nak berkhemah jugak ke? kahkahkahakakah!

Mama Adib said...

ANA
sape nak berkhemah? ha ha
aku rasa 2nd one nati memang akan jadi khemah besar giler

::Umi Sufira:: said...

Mamaadib, orang kata pregnant anak lelaki memang berseri..=D

Mama Adib said...

mimi
gt eee hmm minta laa kalau ku preggy lagi skali aku takkan berseri kek kek (akan dpt bb girl) aci tak gt