January 8, 2009

Jom Dansa

kek kek nak tergelak aku fikirkan

aku ni kan orang kampung.. mana le tau tari menari ni..

adapun 2 Jan ritu company cik abg aku buat laa rejimental dinner..

abih je dinner.. ada laa sessi tari menari.. hu hu semua orang wajib (sporting laa konon) menari..

dek kerana eden laki bini duduk di antara meja di hadapan .. terpaksa laa gagahkan diri jugak

mula-mula
1. poco-poco (sya hang mesti tau menatang tarian nih) 3 kali muzik tuh = 3 kali kena menari
2. cha -cha
3. slowdance - keh keh yang ni tak tahan main laga perut yang masing masing makin memuncit..

aku memang fail kesemua tarian ituh.. tapi buat je laa lenggang skit skit.. berdiri saja kan kata tak sporting lak hu hu

ni gambo sebelum dinner.. hitam legam muka laki aku.. hari2 berpanas layan kereta kebal

2 comments:

mamaDhea said...

weih, apesal tetiba nak tukar rumah nih.. ekekeke.. azam tahun baru ka?

aku mmg kayu bab menari ok.. mintak mahap laa.. lenggang sket-sket bole laa kots.. hahaha..

Mama Adib said...

tu aa ingat azam tahun baru.. keh keh
kita sama kayu laa ahak